KUNSTKEUKEN

Sinds april schilder ik in het voormalige ABN AMRO kantoor aan de Vinkenlaan in Bilthoven. Ik heb daar zo veel ruimte dat ik er een PoPuP Galerie van heb gemaakt. Een waar Kunst Walhalla met 500 m2 kunst en design van 20 makers. Elke zaterdag open van 11 tot 17 uur.

Op de ezel staan grote kleurrijke doeken pasteus geschilderd met het paletmes. In stijl borduur ik voort op de Taferelen uit 2008-2012. Het thema is opnieuw 'loneliness in the crowd'.

De scenes spelen zich vooral af achter de schermen in de theaterwereld en daarom heet de serie 'Coulissen'.

ATELIER & EXPOSITIES

Mijn atelier is gevestigd in de PoPuP Galerie aan de Vinkenlaan 2 te Bilthoven.

Wilt u een schilderij in het echt bekijken? U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen!

Al mijn werk uit de series Coulissen, Taferelen en Actes alsook mijn staaldrukken zijn in de doorlopende expositie van de PoPuP Galerie te zien.

Open op zaterdag van 11 tot 17 uur

en op afspraak


INSPIRATIE

Als ik een thema ontdek dat me boeit maak ik daarvan een serie schilderijen.  Ik wil mezelf blijven uitdagen. Daarom verschilt elke serie van de vorige in onderwerp, formaat, stijl en techniek.

Vorm volgt inhoud en ik werk altijd naar de waarneming.

De laatste tijd ben ik geboeid door de theaterwereld en vooral door de acteurs/spelers voor en na de show. In de coulissen zijn ze zichzelf en dat moment wil ik vangen.

MATERIAAL & TECHNIEK

Mijn passie voor het materiaal olieverf uit zich al 25 jaar in mijn schilderijen.

Ik houd van de smeuiigheid en kleurkracht en werk graag met ambachtelijke technieken die de tand des tijds kunnen doorstaan.

Ik blijf van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte doordat ik al 15 jaar les geef aan gevorderde schilders in mijn schilderschool in Nieuwegein.

Ik heb ook online schildercursussen ontwikkeld die je thuis kunt doen.

Kijkje in de KunstKeuken